Queen’s gambit skak-kursus for
voksne tre mandage i september 2024

 

For begyndere og let øvede – du kender reglerne og har spillet lidt, fx online

  • Tid:  Mandag den 9. september, mandag den 16. september og mandag den 23. september, alle tre dage kl. 19.30-21.00. Hver gang er der mulighed for hyggeskak i en halv time efter kurset, dvs. kl. 21.00-21.30.
  • Sted: Skaklokalerne på Falkoner Alle 36, Frederiksberg.
  • Indhold: Du lærer det grundlæggende om åbningsspil, midtspil og slutspil; der er små øvelser, hvor I sidder to og to sammen, og vi ser på både de seriøse og mere sjove sider ved skakspillet, bl.a. inspireret af Netflix-serien Queen’s gambit.
  • Pris: 450 kr.
  • Lærer: Henrik Andersen.
  • Tilmelding: på mail til Henrik Andersen på skaksalon@gmail.com – der er plads til 22 på holdet. Som svar på din tilmelding får du oplysninger om betaling,

Henrik Andersen.

Dronningegambit
Store øjne, flotte kjoler, stærke drinks og det største brætspil af dem alle: skak. Netflix-serien Queen’s Gambit er blevet en kæmpe succes over hele verden, og København og Frederiksberg er ikke gået ram forbi. I Skak For Sjov bliver vi i hvert fald pludselig fra den ene dag til den anden rendt på dørene med opfordringer om at starte seriøse kurser for voksne, der vil lære at spille. Især er der mange kvinder der henvender sig, og det er skønt, for skak er traditionelt (alt for) mandsdomineret. 
Vores Queen’s Gambit-kursus henvender sig til alle voksne M/K, der kan reglerne til spillet, men gerne vil introduceres til mere strategi og taktik. Hvordan lærer jeg at lave de flotte og overraskende angreb – de inspirerede og dødbringende træk…? Tag din mand, kone, veninde, ven, mor under armen og kom ned på Falkoner Alle, hvor erfaren underviser vil stå klar ved tavlen. Vi skal træne de små grå og lære skak på den sjove måde. Og gøre alle klar til en lille turnering som afrunding af forløbet.