Om Skaksalonen

Skaksalonen på Falkoner Allé 36, Frederiksberg, er et skakmiljø for både børn, unge og voksne. Alle uanset køn, kulturel og etnisk baggrund er velkomne. Man kan du komme ind fra gaden og spille mod de skakvenner, man allerede kender, eller man kan møde nye skak-venner og spille med dem.
Hvis du vil have mere træning, kan du deltage på et hold om tirsdagen.

Skaksalonen har samme lokaler som skakbutikken Bedre til skak og  foreningen Skak for sjov, der er en godkendt forening af Frederiksberg Kommune. Skak for sjov har flest børn og unge som medlemmer, blandt andet fordi foreningen organiserer skak på skoler på Frederiksberg. Se Skak for sjovs hjemmeside. Men Skaksalonens voksenhold om tirsdagen er en del af Skak for sjov. Kurserne om torsdagen foregår ad hoc og kræver ikke medlemskab af Skak for sjov.

Både børn, unge og voksne i Skak for sjov og Skaksalonen kan være medlemmer af Dansk Skak Union betaling af et ekstra gebyr. Mere information på Skak for sjovs hjemmeside.

International deltagelse
Salonen har eksisteret siden 2014, og siden den også “markedsføres” via www.copenhagenchess.dk har der været besøg af skak-interesserede turister fra Tyskland, Ukraine, Litauen, Italien, USA, Kirgisistan, Australien og en del andre lande.

Skaksalonen ligger nær Frederiksbergs metro.

 

Besøg Bedre til skaks hjemmeside på www.bedretilskak.dk

Skakforsjov1

Besøg også Skak for sjovs hjemmeside på www.skakforsjov.dk med tilbud om skak for børn og unge.