Om Skaksalonen

Skaksalonen på Hostrupsvej 8, Frederiksberg, er et skakmiljø for både børn, unge og voksne. Vi spiller hver lørdag kl. 10-12, hvor der er gratis åbent hus for alle skak-interesserede, og hver tirsdag kl. 20-22. Du vælger selv, om du vil spille både lørdag og tirsdag eller begge dage. Om tirsdagen kan børn ikke deltage, og efter et par gratis prøvegange kræver det medlemskab og kontingent at deltage.

Spillested
Skakbutikken Bedre til skak på Hostrupsvej 8, Frederiksberg udgør den fysiske ramme for skaksalonen, hvor der er plads til 40 spillere.

Skaksalonen har også samme lokaler som foreningen Skak for sjov, der er en godkendt forening af Frederiksberg Kommune. Skak for sjov har flest børn og unge som medlemmer, blandt andet fordi foreningen organiserer skak på skoler på Frederiksberg. Se Skak for sjovs hjemmeside.
Både børn, unge og voksne i Skak for sjov og Skaksalonen kan være medlemmer af Dansk Skak Union mod betaling af et ekstra gebyr.

International deltagelse
Salonen har eksisteret siden 2014, og siden den også “markedsføres” via www.copenhagenchess.dk har der været besøg af skak-interesserede turister fra Tyskland, Ukraine, Litauen, Italien, USA, Kirgisistan, Australien og en del andre lande.

Skaksalonen ligger nær Frederiksbergs metro.

butikHostrupsvej2

Besøg Bedre til skaks hjemmeside på www.bedretilskak.dk

Skakforsjov1

Besøg også Skak for sjovs hjemmeside på www.skakforsjov.dk med tilbud om skak for børn og unge.